Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2011 10:27 - Прогнози за мачовете от 26 кръг в Премиершип (Събота)
Автор: deyansashev Категория: Спорт   
Прочетен: 1242 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.02.2011 11:53


Сток Сити - Съндърланд
Двата тима преживяха загуби в средата на седмицата съответно от Ливърпул и Челси. Сток имат домакинско предимство в директните двубои със Съндърланд. В допълнение те загубиха едва четири пъти на Британия този сезон и то с не повече от един гол разлика. Европейските претенции на Съндърланд ги задължават да не загубят този мач. Ливърпул им диша във врата, а и две поредни загуби не са привични за хората на Стив Брус. Защитите и на двата тима са подсилени от завръщането на титулярни играчи. Нападенията им обаче не изглеждат добре. Съндърланд ще излязат в мача само с един здрав нападател - Гиам, но за сметка на това халфовата им линия изглежда повече от добре. Новият нападател на Сток - Джон Карю - направи слаб дебют за новия си тим и едва ли ще успее да се сработи с Джоунс. Етерингтън се завръща за домакините, но въпреки това смятам, че гостите имат класата да не загубят това тежко гостуване. Прогноза Равенство.

Астън Вила - Фулъм

Вила играят успешно при гостуванията на Фулъм в последно време. Последните девет мача между тези съперници на Вила Парк завършиха с шест домакински победи и три равенства. Агбонлахор се представя силно срещу лондончани, но след пристигането на Бент, 24-годишният нападател бе изтеглен в периферията на терена. Люк Янг и Делф отсъстват за Вила. Трите победи от деветнадесет опита на Фулъм срещу Астън Вила определено накланят везните в полза на домакините. Добрата форма на Фулъм обаче им вдъхва увереност, че тази статистика може да бъде променена. Халфът Етуху си остава в Лондон и се присъединява към дългосрочно липсващите Замора и Сендерос. Тяхното отсъствие обаче не е толкова забележимо след страхотните изяви на Муса Дембеле в атака и доброто разбирателство в защитата. Със сигурност ни очаква зрелищен и равностоен мач, така че ще заложа на прогноза Равенство.

Евертън - Блекпул
И на двата тима им липсват победите в последно време. Те бележат голове, но трите точки им убягват. Делят ги две места в класирането, а опасната зона не е далеч. Определено Евертън и Блекпул са любимци на безпристрастната публика със сърцатата си игра. Карамелите поведоха на Арсенал през седмицата, но загубиха с 1:2. Блекпул също бележат, но в последните си два мача получиха по три гола. Тим Кейхил се завръща за домакините, но едва ли ще започне като титуляр, предвид дългия му престой в Азия. Въпреки че заемат последното място в таблицата за моментна форма от Блекпул трябва да са доволни, че успяха да задържат Чарли Адам до края на сезона. Той обаче редом с Дейвид Воън ще трябва да издържат късен фитнес тест, за да започнат мача. Това може да отвори място за новите попълнение Анди Рийд, Бийти и Пънчон. Гостите определено са изненадата на сезона. Те играят освободено, не се страхуват от загубата и често това им помага много повече отколкото изглежда. При Евертън очакванията са по-големи. Напрежението около слабите резултати ще им попречи да спечелят този мач. Прогноза Равенство.

Манчестър Сити - УБА
Последните два мача на Манчестър Сити завършиха наравно. Тимът получава гол във вратата си във всеки от последните пет мача. Уест Бром не успяха да спечелят през седмицата у дома, а преди това загубиха като гост. За Сити контузени са Адам Джонсън, Балотели, Мика Ричардс и Де Йонг. Коло и Я Я Туре ще започнат като титуляри. За гостите се завръща нигерийският топ нападател Одемвинге. Победата за домакините тук е задължителна ако искат да запазят амбициите си. Целта на Албиън ще е да не загуби. Макар и да е ясно кой е по-класния отбор, победата за домакините никак не е сигурна. Смятам че най-удачната прогноза за тази среща е "и двата тима да отбележат". По-смелите от Вас могат да изпробват "първо полувреме УБА - краен изход Манчестър Сити".

Нюкясъл - Арсенал
Арсенал е в серия от шест поредни победи. Нюкясъл излезе от добрата си форма, а загубата от Фулъм с 0:1 потвърди това. Днешните домакини шокираха Лондон преди Нова година след победата си с 1:0 над хората на Арсен Венгер. Артилеристите от своя страна разбиха противника си по-рано през сезона в мач за Карлин Къп и то в Нюкясъл. Време е обаче да се позовен на логиката. Нюкясъл останаха без най-добрия си играч (Анди Керъл), а неговият заместник Амеоби е контузен. Той се присъедини към трайно отсъстващите Бен Арфа, Дан Гослинг, Алан Смит и двамата Тейлър. Атаката ще бъде водена от Бест и Ловенкранц, които определено нямат класата да надиграят защитниците на Арсенал. Халфът Тиоте се завръща в титулярния състав. За гостите ще отсъстват Сонг, Насри и Денилсон. Скилачи се завръща след наказание. Смятам че това ще бъде денят на Аршавин, така че ще заложа на прогноза Победа Арсенал.

Тотнъм - Болтън
Ако разчитате на лесна домакинска победа по-добре стойте далеч от този мач. Тотнъм не са допускали гол в последните си три домакинства, но допуснаха 4 като гост на Фулъм. Болтън са в лоша форма, а победата над Уулвс през седмицата дойде точно навреме. Първият мач за сезона между тези отбори завърши 4:2 за Болтън, като четирите гола бяха вкарани след шест точни удара. Тотнъм също влизат в този мач с победа през уикенда. Спърс ще бъдат подпомогнати от завръщането на Доусън в защита. Пиенар също е възстановен. Отсъстващите обаче са много - Бейл, Кабул, Модрич, Хъдълстоун. Нисичкият Дефоу не е във форма, но се очаква да бъде подпомогнат от Крауч в атака. За Болтън се очаква да започне като титуляр новопривлечения Стъридж, който вкара през седмицата. Крилото Лий може да остане на пейката след като се завърна от Азия. Защитникът Уедър ще започне мача при отсъствието на Самюел. Стилът на Койл (мениджър на Болтън) се оказва успешен за двубоите с Тотнъм. Като допълнение левият фланг на домакините куца и нищо чудно това да се окаже ключов фактор за изхода на двубоя. Гостите ще засипят мача с нарушения и накъсвания на играта. Едва ли головото шоу от миналата година ще се повтори. Аз залагам на прогнозата Равенство.

Уигън - Блекбърн
Кандидатите за изпадане Уигън посрещат средняците Блекбърн. Уигън завършиха наравно през седмицата, докато Блекбърн загубиха у дома от Тотнъм. Ако Блекбърн загубят този мач това ще е третата им поредна загуба. Уигън от своя страна не са печелили от пет мача. Атаката на домакините ще бъде водена от триото Н"Зогбиа, Ди Санто и Родаега, които се разбират прекрасно. За Блекбърн няма сериозни отсъстващи и се очаква да играят познатата си игра. Посочването на знак за този мач е прекалено рисковано начинание, затова аз бих заложил на прогноза "и двата отбора да отбележат".

Уулвс - Манчестър Юнайтед

Последният се изправя срещу първия. Вълците се намират в лоша серия от резултати, въпреки симпатичната си игра. Дяволите поддържат шампионското си темпо и нещо драстично трябва да се случи, за да бъде нарушено то. Стартовите състави ще окажат минимално влияние върху изхода от мача, затова няма да ги коментирам. Само ще отбележа двата гола на Рууни в последния мач и прекрасния сезон на Бербатов, Нани и Видич. Прогноза Победа за Манчестър Юнайтед.


 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deyansashev
Категория: Спорт
Прочетен: 100657
Постинги: 34
Коментари: 92
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031