Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2011 14:07 - Кратки прогнози за мачовете от Премиершип (12.02.2011, Събота)
Автор: deyansashev Категория: Спорт   
Прочетен: 638 Коментари: 0 Гласове:
0



Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити
Юнайтед претърпяха срамна загуба миналата седмица от изпадащите Уулвс и прекъснаха серията от 29 мача без загуба. Сити измъкнаха едва една точка от гостуванията си на Астън Вила и Бирмингам преди да спечелят с 3:0 над УБА. Формата на двата тима не е от особено значение. Стартовите състави са константата, на която ще се опрем при прогнозата. Смолинг ще започне редом до Видич в защита, а в центъра ще оперират Скоулс и Флетчър. Най-вероятно Скоулс ще играе близо до защитниците, за да неутрализира опасните Силва и Туре. Тевес ще е сам в атака. Адам Джонсън е контузен. Предполагам, че темпото ще се укроти в течение на мача. Прогноза Равенство.

Арсенал - Уулвс
За този мач не е нужно да разсъждаваме много. Арсенал допуснаха изненадващо равенство като гост на Нюкясъл след 4 гола преднина, а Уулвс победиха Манчестър Юнайтед. Сега обаче те гостуват в Лондон и ще трябва да понесът гнева на Арсен Венгер. Очаквам пределна мобилизация от Перси и Фабрегас, които пропуснаха контролите на националните си отбори и са свежи. Прогноза Победа за Арсенал.

Бирмингам - Сток
Домакините са в серия от четири мача без загуба (3 победи и един равен). За Бирмингам ще вземе участие новото попълнение Мартинс, който ще разнообрази атаката на Сините. Сток спечелиха ценни три точки срещу Съндърланд, но слабостите в играта им си проличаха неведнъж. Защитата на отбора играе зле и това ще е ахилесовата им пета при това гостуване. Все пак можем да очакваме съпротива от тяхна страна, защо не и гол. По-класният отбор обаче е Бирмингам и затова смятам да заложа на Прогноза Победа за Бирмингам.

Блекбърн - Нюкясъл
Двата отбора са с равни точки в класирането и определено се нуждаят от победата в мача. Играта на гостите в последно време обаче е много по-добра от тази на домакините. Вдъхновяващият обрат срещу Арсенал ще вдъхнови Нюкясъл и те определено ще играят близо до предела на възможностите си. Мисля, че за да победят Блекбърн в този момент не се изисква друго освен това. Прогноза Победа за Нюкясъл.

Блекпул - Астън Вила
Домакините спечелиха само два от десетте си мача напоследък. Вила стабилизираха представянето си и започнаха да печелят точки с добра игра. Блекпул продължават да бележат, въпреки загубите. Отбраната на гостите от своя страна е колеблива на моменти и най-вероятно ще се пропука днес. Мисля, че ни очаква зрелище по време на целия мач, в който резултатът в крайна сметка ще се изравни. Прогноза Равенство.

Ливърпул - Уигън
Домакините са в страхотна серия от победи, докато Уигън играят слабо срещу топ отборите. Лудият сезон в Англия обаче все още е в ход и мисля, че ще се прояви в този мач. Нормално ще е ако домакините подценят този мач и допуснат първи гол. Не изключвам и евентуален обрат, но все пак ще заложа на едно атрактивно равенство. Прогноза Равенство.

УБА - Уест Хям
Лондончани се провалиха у дома срещу Бирмингам и сега ще търсят реванш. Домакините също са длъжни на своите фенове след класическата загуба миналата седмица. Уест Хям са отбора в по-добра форма и затова мога да разчитам, че ще успеят да вкарат гол. УБА обаче притежават достатъчно добри футболисти, за да не загубят. Прогноза Равенство.

Съндърланд - Тотнъм
Отслабеният състав на домакините посреща Тотнъм, който играе успешно на този стадион. 4-5-1 отново ще е тактиката на Съндърланд, а Ричардсън ще играе основна роля. Този път обаче ще трябва да се справя с далеч по-силни дефанзивни играчи, които най-вероятно ще го обезвредят. Това, в комбинация с вкарването на гол ще гарантира победата на гостите. Прогноза Победа за Тотнъм.



Тагове:   Манчестър,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deyansashev
Категория: Спорт
Прочетен: 100831
Постинги: 34
Коментари: 92
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930