Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2011 18:15 - Прогнози за по-интересните международни футболни срещи (09.02.2011, Сряда)
Автор: deyansashev Категория: Спорт   
Прочетен: 1591 Коментари: 0 Гласове:
0



Аржентина - Португалия
Мачът ще се играе в Европа, където аржентинците вече свикнаха да играят, а Португалия жъне добри резултати. И двата тима вкарват много голове, но и често получават. Аржентина победи Бразилия и Испания, но загуби от Япония. Португалия също разгроми Испания след като стабилизира представянето си в квалификационната група (победи на Дания и Исландия). Този двубой няма да бъде подценен от треньорите на двете нации, но футболистите им вече изпитват известна умора. Ще се изпробват различни тактически постройки, което означава непостоянство в играта и на двата тима и немалко положения за гол. Смятам, че ни очаква добро зрелище с много голове. Прогноза Равенство.

Франция - Бразилия
Франция е в серия от четири поредни победи, в които получи само един гол. Този гол бе вкаран от Англия на Уембли, но въпреки това мачът бе спечелен от Петлите. Бразилия загуби от Аржентина в последния си мач, който бе истинско шоу и всеки резултат му подхождаше. Преди това Бразилците записаха три поредни победи. И двата тима нямат равенство в последните си шест мача. Победата на младите французи над "най-добрите" е силен мотив за тях, но Гаучосите ще защитават своята чест до края. Прогноза Равенство.

Испания - Колумбия
Абстрахираме се, че срещу коравия тим на Колумбия се изправят световните шампиони... Така както трябваше да се абстрахираме от този факт при загубите на Испания от Аржентина и Португалия с общ резултат 1:8. В квалификациите испанците получиха два гола от Шотландия и един от Литва, макар че спечелиха и двата мача. Колумбия загуби само веднъж в последните си шест мача, а получените голове са едва три. Не мисля, че трябва да очакваме нещо по-различно от двата отбора от това което показват до момента. Дори напротив, испанските футболисти са по-изморени и с по-малка мотивация да спечелят тази среща. Прогноза Равенство.

Северна Ирландия - Шотландия
Последният мач между тези отбори бе през 2008 и завърши 0:0. Сега те ще се борят за победа в турнира Карлинг Найшънс Къп. Домакините излизат с опитен състав срещу по-класния си съперник. Въпреки това за Северна Ирландия ще отсъстват Кайл Лафърти и Джони Евънс - двама от най-класните футболисти на страната си. Шотландия ще бъде водена от новия капитан К. Милър, който ще играе атакуващата роля на отсъстващия Дарън Флетчър. Някои нови имена в редиците на Шотландия ще очакват своя дебют, така че можем да очакваме добра мотивация страна на гостите. Прогноза Победа за Шотландия.

Израел - Сърбия
И двата тима се представят слабо в квалификационните си групи. Въпреки това спечелиха контролите си през ноември. Някои сръбски футболисти се представят наистина силно в последно време. Защитата на Израел допусна 7 гола в последните три мача, четири от които на свой терен. Сърбия победи България с 1:0 като гост и със сигурност ще бъде отборът с по-добро самочувствие. Ако приемем за факт това че гостите ще вкарат гол, то можем да се надяваме, че защитата им ще издържи на домакинските атаки. Прогноза Победа за Сърбия.

Германия - Италия
Всички знаем кой от двата отбора играе по-добре през последната година. Немците вкараха 15 гола в последните си шест мача, като допуснаха само три. Италия обаче е най-силният им съперник в последно време. Немските нападатели ще се радват да изпробват възможностите си върху разклатените италианци. Италия успя да вкара пет гола на Фарьорските острови, но това едва ли топли някого. Равенствата с Румъния и Северна Ирландия от последните им два "завършили" мача са красноречиви за формата на този европейски футболен гигант. Прогноза Победа за Германия.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deyansashev
Категория: Спорт
Прочетен: 100838
Постинги: 34
Коментари: 92
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930