Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2010 11:45 - Прогнози за мачовете от Висшата лига на Англия за Събота, 11.12.2010
Автор: deyansashev Категория: Спорт   
Прочетен: 831 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.12.2010 14:29


Астън Вила - Уест Бромич
Пета поредна загуба ще се постарае да донесе Уест Бромич на своя домакин във Висшата лига. Хората на Жерар Улие са вече само на две точки от опасната зона на изпадане, а Бромич се представят чудесно от началото на сезона, като вкараха седем гола в последните си два мача в Лигата (две победи). Хески и Янг се завръщат за домакините, но проблемите в центъра на терена се задълбочават. Таланта Кларк е наказан и се присъединява към контузените Петров и Рио Кокър, които ще гледат от трибуните. Одемвинге (нападател) и Брънт (халф) са под въпрос за гостите като център-халфа най-вероятно ще започне мача, а голмайсторът ще бъде заменен от Фортуне. Уест Бромич нямат победа над Астън Вила вече осем мача, а моментът това да се промени е много удобен. Победа за Уест Бромич.

Евертън - Уигън
Два отбора в лоша форма се срещат на Гудисън Парк. Евертън победи Уигън в шест от последните им седем срещи. В предния кръг Карамелите измъкнаха равен от Челси и то с доста убедителна игра. Играта на Уигън при равенството със Сток Сити обаче не бе убедителна. Домакинската форма на Евертън куца (загуби от Арсенал и Уест Бром), но какво да кажем за представянето на гостите навън - една победа от последните 15 гостувания за Латикс. Родайега се завръща за Уигън, но много други отсъстват. Нападателите на Евертън са в добра форма и за Дейвид Мойс ще е трудно да избере партньора на Тим Кейхил и Саха в атака. Победа за Евертън. 

Фулъм - Съндърланд
Фулъм постигнаха само една победа в последните си десет мача във Висшата лига и една домакинска победа от шест мача на Крейвън Котидж. Лондончани са точна над зоната на изпадащите. Съндърланд заема седмата позиция, като заслуга за това има най-вече страхотния домакински рекорд. Гостуванията обаче са тяхната ахилесова пета. Победата над Челси като гост не променя това, въпреки че даде надежди на Брус да заяви, че отборът му върви към постоянство. Камара (нападател на Фулъм) се надява да започне мача след като вкара на Арсенал, но трайно отсъстващи остават Замора, Сендерос и Сайсидо. Анди Джонсън и Муса Дембеле са пред завръщане, но късния фитнес тест ще покаже дали могат да започнат. За Съндърланд леко контузени са вратарят Гордън и голмайсторът Гиам. Тяхното отсъствие би се отразило много негативно на играта на гостите. Очаквам здрави сблъсъци по целия терен и в крайна сметка победа за Фулъм.

Сток Сити - Блекпул
Сток Сити са непобедени в последните си пет мача в Лигата. Мачът на Блекпул миналата седмица бе отменен и това вероятно ще се отрази зле на фитнеса на футболистите. Сити загубиха само две от домакинствата си този сезон, а формата като гост на Блекпул също не е за подценяване. Гостите запазиха мрежата си чиста само веднъж в последните си 11 мача и това увеличава шансовете на Сток Сити. Домакините очакват завръщането на две ключови фигури - Анди Уилкинсън и Пенант. Блекпул нямат контузени с изключение на трайно отсъстващите. Може да се каже, че отборите ще излязат с най-добрите си играчи, така че можем да се доверим на статистиката. Победа за Сток Сити.


Уест Хям - Манчестър Сити
И двата отбора се нуждаят от точките в този мач. Сити са на три точки от върха, а Чуковете на толкова от спасителното 17 място. Уест Хям няма загуба в последните си пет домакински мача, а последните две домакинства над Манчестър Сити завършиха с победа и равенство. Гостите от своя страна са непобедени в седем мача. Настроението в отбора обаче куца и това пролича при трудната победа над Болтън. Бехрами е под въпрос за домакините, а Марк Нобъл ще отсъства до Нова Година. Тевес и Коларов няма да играят и ще бъдат заменени от Жо и Ричардс. Очаквам равностоен двубой. Прогноза Равенство.

Нюкясъл - Ливърпул
Джордитата ще излязат за този двубой с нов треньор. Смяната на Хютън бе сметната за грешка от мнозина и това със сигурност ще се отрази на играчите. Ливърпул изглежда, че влязоха в правия път. Играта им е правилна и играчите подхождат с нужната мотивация към всеки мач. Те победиха Астън Вила с 3:0 и то в отсъствието на Фернандо Торес. Като гости обаче Ливърпул регистрираха пет загуби и спечелиха само веднъж в Лигата. Нюкясъл от своя страна не са толкова убедителни у дома, колкото като гост. Хората на Алан Пардю са в поредица от пет мача без победа. Кевин Нолан може да се завърне за домакините, съпътстван от вратаря Харпър. Торес се завръща за Ливърпул. Джерард е все още контузен, така че се очаква халфовата линия да е същата като тази която победи Вила. Победа за Ливърпул.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deyansashev
Категория: Спорт
Прочетен: 100835
Постинги: 34
Коментари: 92
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930